DWARS X GL2D: ontmoet alle GroenLinks politici uit Gelderland

 

Politici ontmoeten op een relaxte en gezellige manier

Ben jij politiek geïnteresseerd en heb je altijd al échte politici willen ontmoeten, maar vond je dat een beetje spannend? Of vind je het ontzettend leuk om met jan-en-alleman over politiek te kletsen, en wil je dat wel eens met echte politici doen? Wil je aan Lisa Westerveld vragen hoe je van die coole dip-dye doet, je politieke netwerk uitbreiden, of wil je al jaren aan Tineke Strik vragen wat haar favoriete kleur is? Hou je van gezelligheid en lijkt het je gewoon een keertje leuk om eens op een niet zo politiek-gefocuste manier met politieke mensen rond te hangen? Of wil je stiekem wel eens weten wie die Gelderse Statenleden of de raadsleden uit jouw stad nou eigenlijk zijn? Dat kan!

Op vrijdagavond 6 maart om 19:00h organiseren wij DWARS X GL2D, een gezellig, laagdrempelig evenement waar DWARSers en geïnteresseerde jongeren GroenLinks politici uit de hele provincie Gelderland kunnen ontmoeten.

Alle GroenLinks politici (raadsleden, burgemeesters, en wethouders uit de gemeente, en de Statenleden en onze eigen gedeputeerde uit de provincie) zijn uitgenodigd, en Tineke Strik (Europarlementariër die woont in Wageningen) en Lisa Westerveld (Tweede Kamerlid uit Nijmegen) zijn er ook bij. Wat gaan we dan doen? Gezellig kletsen, onder het genot van een drankje (of niet), lekker relaxt, wat jij wil. De politici zijn er voor jou. Ze lijken soms heeeeel belangrijk of heel ver van je af te staan in hun ivoren toren, maar eigenlijk zijn GroenLinksers hele leuke, gezellige mensen, en willen ze je graag leren kennen.
Het wordt een gezellige borrel, niet meer, niet minder, met alleen GroenLinks politici, DWARSers, en geïnteresseerde jongeren. De bedoeling is dat het zo makkelijk is voor jou om onze GroenLinks politici te leren kennen op een relaxte manier. Vind je het toch nog een beetje spannend? Stuur dan een email naar secretaris.gelderland@dwars.org of geef het aan in het aanmeldingsformulier, dan kijken we samen naar wat we daar aan kunnen doen.

Wij zorgen voor een open veilige sfeer waar je al jouw vragen kunt stellen aan ‘onze’ politici, zorg jij voor de gezelligheid?

 

Grand Café Metropole ligt op 2 minuten loopafstand van station Velperpoort. De laatste trein terug naar Nijmegen gaat om 00:22h, naar Ede-Wageningen om 00:34h, en naar Apeldoorn om 23:52h. Ben je DWARS-lid in Gelderland? Dan kun je je reiskosten terugvragen hier.

N.B.: We hebben niet expliciet gekeken naar de toegankelijkheid van de locatie, heb jij hulp of speciale voorzieningen nodig (zoals bijvoorbeeld een rolstoeltoegankelijk-toilet of een rustige ruimte voor een blindengeleidehond?), stuur dan een mailtje naar secretaris.gelderland@dwars.org of geef het aan in je aanmelding, dan gaan wij samen met Café Metropole kijken wat we kunnen regelen.

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html

 

  • Locatie: Grand Café Metropole, Steenstraat 68, Arnhem
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 06 March 2020 19:00