DWARS Gelderland x Bestuurskandidaten

2 juni is het zo ver: op de komende AAV stellen we niet alleen het politiek programma vast, maar verkiezen we ook een nieuw bestuur. Wie zijn de kandidaten? Waarom willen zij graag jullie nieuwe bestuur zijn? Hebben ze plannen, wat vinden ze belangrijk? En zijn ze leukerds? (spoiler: ja).

Op 28 mei 2020, na de laatste bestuursvergadering van bestuur Sandersom kun je ze ontmoeten.
We beginnen om 19:00u en gaan door tot 20:30u op een Jitsi-link, die vind je in de aankondigingen WhatsApp-groep en in de DWARS Gelderland Discord Server. Helaas kunnen we niet echt een digitale borrel hebben waarbij je één op één met de kandidaten praat, dus moet het in beurten. Heb je een vraag aan een bepaalde kandidaat (of allemaal) die je niet per se zelf wil stellen, of kun je er niet bij zijn? Stuur die naar gelderland@dwars.org, dan krijg je sowieso antwoord!

Hoe kom ik op die server?

Twee manieren! Als je lid bent van de aankondigingen WhatsApp groep, dan hoef je niks te doen. We sturen vooraf aan elke digitale activiteit een links in de WhatsApp groep waarmee je lid kunt worden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, geven we in die appgroep aan hoe je ons kunt bereiken.
Ben je geen lid van de aankondigingen WhatsApp groep, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Geef je email-adres of je Discord-naam, dan zorgen wij dat het vanzelf gaat.

Maar ik weet niet hoe Discord werkt/heb dat nog nooit gedaan?

Inclusie is een belangrijke waarde voor DWARS, wij willen dat iedereen mee kan doen, en dat betekent ook dat we iedereen willen helpen om op onze server te komen. Daarom willen wij garanderen dat het iedereen lukt. Zit je in de aankondigingen WhatsApp-groep? Dan zie je vanzelf wie van het bestuur je een berichtje kunt sturen om je te helpen. Zit je dat niet? Vul hieronder het formulier in en geef aan waar je hulp nodig hebt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Discord kun je gebruiken op mobiel, tablet en op elke computer.

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Jitsi, via de enige echte DWARS Gelderland Discord server
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 28 May 2020 19:00