AFGELAST: AZ-borrel: Apeldoorn

Lieve leden,

De borrel van vanavond gaat NIET door. DWARS heeft als vereniging besloten het advies van het RIVM en het kabinet ter harte te nemen, en, in samenspraak met GroenLinks, verder nog zelf maatregelen te nemen om de verspreiding van het Covid-19 virus te remmen. Alle bijeenkomsten boven 100 personen gaan niet door, bijeenkomsten van boven de 10 personen gaan alleen door bij zeer grote noodzakelijkheid, en ook bijeenkomsten van onder de 10 personen worden zo veel mogelijk afgeraden.
Aan de hand van deze maatregelen heeft het bestuur van DWARS Gelderland besloten dat alle evenementen die zij organiseert in maart worden afgelast of uitgesteld. In het geval van deze borrel is besloten deze niet door te laten gaan. Zodra de regels van het RIVM weer verzwakt en/of ingetrokken worden gaan we natuurlijk kijken naar leuke activiteiten in de regio Apeldoorn!

Liefs,

Jullie DWARS Gelderland bestuur

=======================================================================

DWARS is meer dan alleen politiek, soms is het ook gewoon gezelligheid. Daarom organiseren we ook laagdrempelige gezelligheidsevenementen door de hele provincie, en deze keer is het de beurt aan Apeldoorn. Na je suf te hebben gekletst met allerlei GroenLinks politici in Arnhem een week eerder, kun je nu lekker borrelen met je mede-DWARSers en het hebben over alle (veganistische) koetjes en kalfjes. Geen verplichtingen, geen verwachtingen, alleen jij, wij, en het eerste drankje op onze kosten. Zien we jou ook?

 

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 12 March 2020