Online thema avond: Corona, kantelpunt voor het klimaat?

Beste DWARSer, de zomer(vakantie) is begonnen. Ondanks dat er geen activiteiten zullen plaatsvinden zoals buiten de vakantie, organiseert DWARS Amsterdam wel twee zomeractiviteiten, waarvan één fysiek en één online. De tweede zomeractiviteit zal plaatsvinden op woensdag 26 augustus vanaf 20:30 (20:00 inloop via Jitsi). Samen met andere DWARSers gaan we op deze avond kijken en luisteren naar een livecast die georganiseerd wordt door Pakhuis de Zwijger. De livecast heet ‘Corona, kantelpunt voor het klimaat? ‘. Zoals de titel al aangeeft worden twee belangrijk thema’s in deze avond besproken: Corona en het klimaat. Op dit moment lijkt corona het klimaat te helpen. In Venetie kon je de vissen zelfs weer zien zwemmen en voor het eerst was de Himalaya weer vanaf ver te zien, maar hoe zit het ‘na’ Corona?  Gaat het ons verder helpen, of begint alles weer van voor af aan?

Wij zijn benieuwd wat er besproken gaat worden en willen na afloop in Jitsi ook graag jullie mening horen! Wij hebben er zin in! Zien we jou ook op 26 augustus?

De Quintessentials

Hieronder vind je een link naar de aankondiging van Pakhuis de Zwijger voor de activiteit en kan je je aanmelden.

Corona, kantelpunt voor het klimaat?                                              https://dezwijger.nl/programma/corona-kantelpunt-voor-het-klimaat-best-of

 

  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Amsterdam
  • Tijd: 26 August 2020 20:00