Vacature Ad interim penningmeester

DWARS Rotterdam-Rijnmond zoekt een ad-interim penningmeester voor het resterende bestuursjaar!

Lijkt het jou leuk om onze afdeling te versterken als penningmeester? Wil je je inzetten voor je sociale, groene of progressieve idealen? En wil je graag deel uitmaken van de gezelligste afdeling van DWARS? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de geldzaken van de afdeling. Zo regel jij alle betalingen en let je erop dat de afdeling nog genoeg geld heeft. Buiten deze taken heb je natuurlijk ook de vrijheid om andere taken op te pakken. Afhankelijk van jouw interesses overleggen we samen welke taken je op gaat pakken. Voorbeelden van taken die je buiten het penningmeesterschap kan doen zijn:

 

Organiseren van activiteiten zoals afdelingsavonden, sprekersavonden, filmavonden en nog veel meer

Politiek (bijwonen fractieoverleggen, volgen van de lokale politiek)

Socials en website van DWARS Rotterdam-Rijnmond bijhouden

 

De positie van penningmeester is best toegankelijk voor nieuwe bestuursleden. Het is fijn als je al financiële kennis hebt, maar ook zonder kennis hierover zijn de penningmeesterstaken makkelijk te leren en uit te voeren.

 

Wat krijg je er voor terug?

Als penningmeester van DWARS Rotterdam-Rijnmond leer je van alles. Je werkt nauw samen met het bestuur, krijgt trainingen voor je functie en voor je persoonlijke ontwikkelingen.

Je doet ervaring op met;

 

Politiek

Bestuurswerk

Financiën

Activiteiten organiseren

 

Solliciteren:

Lijkt het jou leuk om wat ervaring op te doen bij een DWARS afdeling? Stuur dan een mailtje met een kort stukje over jezelf naar voorzitter.rotterdamrijnmond@dwars.org, of app/bel Khan (06-42292395) voor meer informatie.