Geen categorie

Schrijfwedstrijd: De Toekomst van 2030

17 september 2020

DWARS Overijssel organiseert deze herfst een schrijfwedstrijd! Dé kans om jouw schriftelijke talenten te laten zien aan de rest van de afdeling! Het thema is: De Toekomst van 2030. We laten jullie geheel vrij in de vorm. Gedichten, essays, limericks, verhalen, toekomstige krantenartikelen en stukken uit geschiedenisboeken zijn allemaal welkom!

De deadline is 31 oktober. De winnaar, die door het bestuur wordt gekozen, wint een DWARS-pakket en de titel “Huisschrijver DWARS Overijssel 2020-2021. Je geschreven stuk kan je mailen naar Overijssel@DWARS.org. We kijken uit naar jullie inzendingen, dus success!

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Veganistische Boeuf Bourguignon voor oma

Vandaag organiseerde DWARS Overijssel een veganistische kookworkshop, gegeven onder leiding van de u…

21 december 2022
Geen categorie

Laat jonge vrouwen in hun hemd staan

Nu de zomer is aangebroken en het zonniger aan het worden is wil iedereen daar graag van genieten. V…

22 juni 2021
Geen categorie

Kandidaat voor de Raad

Wil jij jezelf volgend jaar verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad en samen met ons Overijssel gro…

16 juni 2021