Geen categorie

Beleidsplan

05 oktober 2023

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het schrijven van een beleidsplan. We willen dit jaar graag focussen op inclusiviteit, we willen graag een afdeling zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar we omkijken naar elkaar. We willen ons specifiek richten op studenten van het MBO. Zij weten DWARS nog niet altijd te vinden en daarom willen we DWARS meer promoten op MBO’s. bijvoorbeeld tijdens het NJR Verkiezingsfestival.

Ook willen we focussen op toegankelijkheid door verschillende activiteiten te organiseren en er op te letten dat de locaties verspreid zijn over onze mooie provincie.

Het laatste, dat natuurlijk niet kan ontbreken, is de campagne. We mogen dit jaar twee keer campagne voeren, voor de Tweede Kamer verkiezingen in november en de Europese Parlementsverkiezingen in juni. We willen hiervoor samenwerken met de JS en lokale Groenlinks afdelingen.

Het volledige beleidsplan kan je hier lezen!