Geen categorie,Zomer 2019,Zomer Socials

Throwback Wednesday: Chris Haan

24 juli 2019

Mijn naam is Chris Haan, DWARSlid sinds 2017 en geboren in 1995 te Assen.
In mijn vrije tijd ben ik actief bij GroenLinks in Raalte. Binnen GroenLinks Raalte ben ik actief als Algemeen Bestuurslid, Steunfractielid, Campagneleider, Digital Media Manager en Webmaster.

In het afgelopen jaar ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vindt om mijn mening over onderwerpen te bepalen en samen met de andere bestuursleden en steunfractieleden de koers van GroenLinks Raalte te bepalen.

Ik heb gemerkt dat ik het leuk vind om vanuit de ervaring die ik als bestuurder van onder andere de Jongerenraad in Assen heb, de afdeling te ondersteunen in haar functioneren. Daarnaast ben ik kernlid van Fridays For Future Nederland, een organisatie waarbij studenten (en volwassenen) stakingen en actie voeren voor een beter klimaatbeleid.

Binnen Fridays For Future houdt ik me bezig met de website en social media en het motiveren van mensen om nieuwe acties en afdelingen te starten. Ik ben actief bij Fridays For Future omdat ik het belangrijk vindt dat jongeren (en volwassenen) laten horen dat het tijd is om door te pakken met klimaatbeleid en de tijd van stilzitten voorbij is.

Wat ik in het afgelopen jaar heb gemerk is dat ik het leuk vindt om mensen te ontmoeten en mensen te helpen bij het opzetten van afdelingen en acties. Daarnaast ben ik in het afgelopen jaar lid geweest van de HR-Commissie van DWARS Overijssel. Iets wat ik als leerzaam heb ervaren. Binnen de HR-commissie vond ik het onderling overleggen over HR-punten erg leuk om te doen

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Beleidsplan

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het schrijven van een beleidsplan. We willen dit j…

05 oktober 2023
Geen categorie

Veganistische Boeuf Bourguignon voor oma

Vandaag organiseerde DWARS Overijssel een veganistische kookworkshop, gegeven onder leiding van de u…

21 december 2022
Geen categorie

Laat jonge vrouwen in hun hemd staan

Nu de zomer is aangebroken en het zonniger aan het worden is wil iedereen daar graag van genieten. V…

22 juni 2021