Geen categorie

Dwarser Romano Boshove nr 2 van GroenLinks Hardenberg

08 december 2017

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van GroenLinks Hardenberg die op 7 december plaatsvond is er een lijst vastgesteld waarop diversiteit en jongeren een belangrijk aspect zijn.

Op nummer 2 op de lijst staat Romano Boshove, een 21 jarige student bedrijfseconomie. Hij kwam landelijk in de belangstelling na zijn boodschap over discriminatie. Ook na die tijd heeft hij zich veel ingezet voor de maatschappij. Zo heeft hij zich als steunfractielid gericht op jongeren, onderwijs, economie, werkgelegenheid en huisvesting.

Deze inzet is door de leden beloond met een tweede plaats op de kieslijst. Romano Boshove: ‘’Ik ben trots op mijn plek op de kieslijst maar ook op het vertrouwen dat ik krijg vanuit de afdeling. Ik kijk uit naar de campagne en hoop na de verkiezingen als raadslid jongeren te kunnen vertegenwoordigen in de Hardenbergse raad. Uiteraard zal ik me ook blijven richten op onderwijs, economie, werkgelegenheid en huisvesting, specifiek ook huisvesting voor jongeren. Ik zal zo veel mogelijk DWARS evenementen blijven bezoeken, ook als ik verkozen word tot raadslid. Mochten jullie iets willen vragen of mijn aandacht ergens voor willen mag iedereen me altijd een berichtje sturen via social media.’’

Overigens is Boshove niet de enige jonge kandidaat bij GroenLinks Hardenberg. De 25 jarige Stijn Jager staat op de vierde plaats. Hij zorgt binnen de Hardenbergse fractie al voor frisse inzichten. Zijn commitment wordt door de Hardenbergse fractie op prijs gesteld, ook na de verkiezingen zal hij betrokken blijven. Ongeacht of dit als raadslid zal zijn of als steunfractielid.

Beloftes voor de toekomst dus. We hebben zin in de toekomst.

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Laat jonge vrouwen in hun hemd staan

Nu de zomer is aangebroken en het zonniger aan het worden is wil iedereen daar graag van genieten. V…

22 juni 2021
Geen categorie

Kandidaat voor de Raad

Wil jij jezelf volgend jaar verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad en samen met ons Overijssel gro…

16 juni 2021
Geen categorie

Pride Month

Happy Pride Month;

Deze maand is veel meer dan alleen aandacht geven aan het feit dat je mag ho…

03 juni 2021