Geen categorie

Dwars Overijssel zoekt nieuwe bestuursleden!

12 augustus 2017

Beste Overijsselse Dwarsers,

Eind september (exacte datum volgt nog) zal onze tweede afdelingsvergadering plaatsvinden. Omdat Peter, Joris en Eva het bestuur helaas zullen verlaten, worden op deze vergadering ook nieuwe bestuursleden verkozen. Iedereen die solliciteert krijgt een gesprek met de kandidatencommissie bestaande uit: Eva, Koen en Lucas. In dit gesprek zullen we kijken welke functie al dan niet bij je past (je kunt natuurlijk in je motivatiebrief aangeven dat je een voorkeur hebt voor een bepaalde functie, maar dit hoeft niet.) Uiteindelijk kiest de afdelingsvergadering welke kandidaten in het bestuur komen. Als je wil solliciteren moet je je CV en een motivatiebrief sturen naar Overijssel@dwars.org. Als je vragen hebt kan je ons natuurlijk mailen. De deadline voor de sollicitaties is 20 augustus, maar wacht alsjeblieft niet tot het laatste moment, we beginnen namelijk met gesprekken vanaf 13 augustus.

Groetjes, Peter, Joris, Eva, Koen en Lucas!

 

 

 

 

De vacatures:

Hoofdtaken

Voorzitter VACATURE

De voorzitter leid het bestuur en is het gezicht van de afdeling naar buiten toe. De voorzitter is daarnaast de eerste contactpersoon tussen het landelijke bestuur en het afdelingsbestuur. Verder zorgt de voorzitter voor goede contacten met andere politieke jongerenverenigingen en samenwerkingsverbanden.

 

Secretaris VACATURE

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het beheer van de ledenlijst en het wegwijs maken van nieuwe leden. Verder ben je verantwoordelijk voor het maken van de agenda van de bestuursvergaderingen.

Voor meer vragen: Joris en Lucas

 

Politiek Secretaris VACATURE

Je belangrijkste taak is het contact met GroenLinks onderhouden. Als waarnemer mag je aanwezig zijn bij de vergaderingen van het Provinciebestuur. Verder ben jij degene die alle regiocoördinatoren aanstuurt, nieuwe coördinatoren in contact brengt met GroenLinks afdelingen en het contact met de afdelingen waar geen coördinator aanwezig is onderhoud.

Een regio coördinator onderhoud het contact tussen de lokale GroenLinks afdeling, dwars Overijssel en de actieve leden in de afdeling.

Voor meer vragen: Eva

 

Penningmeester VACATURE

De penningmeester gaat over het geld. In samenwerking met de rest van het bestuur wordt een begroting gemaakt. Verder regel jij de betalingen die gedaan moeten worden.

Voor meer vragen: Eva

 

Bijtaken (dit zijn kleinere bestuursfuncties die je naast je hoofdtaak doet)

Vicevoorzitter VACATURE

De vicevoorzitter ondersteund de voorzitter in zijn taken, wat in feite betekent dat je veel samen naar vergaderingen en andere bijeenkomsten gaat. Verder neem je de taken van de voorzitter waar als deze niet aanwezig is.

Voor meer vragen: Eva

 

Media-manager VACATURE

Als media-manager verzorg je de sociale media-accounts die we hebben (op dit moment Facebook en Twitter) en houd je de website bij.

Voor meer vragen: Lucas en Eva

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Beleidsplan

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het schrijven van een beleidsplan. We willen dit j…

05 oktober 2023
Geen categorie

Veganistische Boeuf Bourguignon voor oma

Vandaag organiseerde DWARS Overijssel een veganistische kookworkshop, gegeven onder leiding van de u…

21 december 2022
Geen categorie

Laat jonge vrouwen in hun hemd staan

Nu de zomer is aangebroken en het zonniger aan het worden is wil iedereen daar graag van genieten. V…

22 juni 2021