PERSBERICHT — Yernaz Ramautarsing sluit zich aan bij OverDWARS

Breaking news Ramautarsing

Yernaz Ramautarsing sluit zich aan bij de OverDWARS. Na lange omzwervingen sinds zijn vertrek bij Forum voor Democratie (FvD), heeft hij bij ons de plek gevonden waar hij het beste tot zijn recht komt.

‘Ik hoop bij OverDWARS mijn vrije geest goed te kunnen uiten. Ik heb hier mijn ware roeping gevonden. Dit is ook een mooie stap op weg naar mijn beoogde baan als Amerika-correspondent.”

Antwoord op de vraag of zijn stukken meer inhoud gaan bevatten dan zijn gemiddelde uitspraken van de afgelopen tijd wilde hij niet geven. Wel verklaarde hij dat ‘het IQ van de redactie volgens mij best hoog ligt, anders was ik niet aangenomen’.

Ramautarsing gaat de komende maanden zich eerst focussen op problemen in de samenleving. ‘Ik ga proberen echt kritisch te schrijven over mensen die ontolereerbare uitspraken doen. Laatst was er nog zo’n man op TV die sprak over ‘homeopatische verdunning – dat vind ik echt niet meer van deze tijd.’

Ramautarsing heeft voor zijn benoeming tot redactielid wel moeten beloven geen podia te zullen bestormen, en zich netjes te gaan gedragen in groepsapps. ‘We kunnen het niet hebben dat een redactielid straks met 4 pagina’s groot in een landelijke krant staat’, aldus hoofdredacteur Lynn van Calmthout.

De redactie kijkt uit naar de samenwerking met Ramautarsing en hoopt hem, zijn formidabele intelligentie en zijn scherpe invalshoeken snel te mogen ontvangen aan de prachtig glimmend blanke redactietafels.

lees ook

LVolg ons op facebook

L