Hugo de Jonge brengt EP uit met Lady Gaga

Afbeelding: Telegraaf

Den Haag — 18-04-2020

Na een succesvolle interactie op Twitter heeft Hugo de Jonge (in de scene ook bekend als Yung Tha Huge) bekend gemaakt een EP uit te gaan brengen in samenwerking met Lady Gaga.

In een persverklaring stelt De Jonge: “De zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus maakt dat we onconventionele paden moeten bewandelen. Mijn hoop is dat mijn nieuwe tracks, die zogenoemde ‘bars’ bevatten met een metronoomsnelheid van wel 140, die zoektocht versnellen”.

Lady Gaga laat in een verklaring weten dat De Jonge een uitstekende partner is. “Hij vond het ook geen probleem om samen te werken. Het CDA steunt al jaren de bioindustrie, dus tegen mijn vleesjurk had hij ook geen enkel bezwaar.”

Het EP, met tracks als “COVIDface”, “Bad Influenza” en “Stay Home Sybrand”, verschijnt nog voor het einde van de lockdown. MC Gr-App, in het normale leven bekend als Minister van Jusitie Ferdinand Grapperhaus, maakt ook nog zijn opwachting in de bonustrack Slimmer Chillen is Corona Killen (Als je slim wilt chillen is dat geen probleem). Bij de releaseparty gebaart Irma Sluis de avond aan elkaar.

lees ook

LVolg ons op facebook

L