OverDWARS oppermachtig in vergaderranglijst nieuw pand

GroenLinks is verhuisd en op het nieuwe pand vergaderen inmiddels vaak ook DWARS-commissies. Tijd om na een paar dagen de score op te maken!

Een aantal interessante statistieken komen naar voren na enkele dagen in het nieuwe pand van GroenLinks, waar de commissies van DWARS ook mogen vergaderen. Opvallend is dat OverDWARS een enorme voorsprong neemt in het aantal vergaderingen op het nieuwe pand. Dat is te zien in de volgende statistieken:

De wanprestaties van de overige commissies zal leiden tot kopzorgen bij de voorzitters van de respectievelijke commissies. Mogen we al van het “c-woord” spreken, crisis? Hoofdredacteur Hessel Hoekstra van OverDWARS zal in ieder geval tevreden zijn; het is zijn laatste seizoen als aanvoerder van de redactietroepen en om af te sluiten met zo’n mooi resultaat is uiteraard een prachtig resultaat.

De vergaderranglijst op het pand van GL voor 2020 ziet er nu als volgt uit. De strijd om de tweede plek is dus nog in volle gang!

Met het eind van de competitie in zicht, lijkt OverDWARS de competitie dus met zevenmijlslaarzen te gaan winnen. Of komt er nog een spectaculaire wending? Uw analytici houden u op de hoogte!

lees ook

LVolg ons op facebook

L