Vacature Extern Coördinator

DWARS Groningen is op zoek naar een nieuwe Extern Coördinator!

De extern coördinator heeft de taak om samen te werken met andere politieke jongerenorganisaties. De extern coördinator organiseert het DWARS-JOVD debat in samenwerking met de JOVD, Links Lullen in samenwerking met de Jonge Socialisten en PINK! en Duurzaam Denken in samenwerking met de Jonge Democraten. Ook organiseert de extern coördinator activiteiten in samenwerking met andere afdelingen van DWARS. Verder helpt de extern coördinator andere bestuursleden waar dat nodig is. Het is belangrijk dat de extern coördinator enthousiast is. Daarnaast moet de extern coördinator goed kunnen communiceren en plannen. De extern coördinator is flexibel inzetbaar en zal daarom de ene week meer tijd kwijt zijn aan taken dan de andere week. De functie kost ongeveer 7,5 tot 15 uur per week.

Heb jij interesse om het bestuur te komen versterken voor de rest van het jaar? Stuur dan een e-mail met motivatiebrief en cv naar de kandidatencommissie: kandidatencommissie.groningen@dwars.org

Bestuursleden worden door de AAV verkozen, dus als je nog in september aan de slag wil, solliciteer dan vóór 17 september.