US Elections Thema-avond

Op 3 november zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een belangrijk keerpunt waar veel op het spel staat. Daarom organiseren we een thema-avond rond deze verkiezingen.

Je komt meer te weten over deze verkiezingen en de Amerikaanse politiek in het algemeen, speelt mee in een Amerika-quiz, en gaat in discussie over de verkiezingen. Ook organiseren we een presidentieel debat! Een deel van de DWARSers speelt hierin de rol van “the Donald” Trump (ja, echt!) en een ander deel vertegenwoordigd “Sleepy” Joe Biden. Goed je incoherente zinnen en populistisch geschreeuw oefenen, dus. Moge de beste winnen!

Daarna kunnen de politieke junkies onder ons samen naar de uitslagen van de verkiezingen kijken. Dit duurt waarschijnlijk tot diep in de nacht!

De avond gaat plaatsvinden via Zoom. Er wordt op 3 november een link naar de Zoom-meeting gedeeld in de DWARS Groningen groepschat. Zit je hier nog niet in? Laat dan in het onderstaande formulier even je naam en telefoonnummer achter, zodat je toegevoegd kan worden.

Omdat het een online activiteit betreft hoef je je niet aan te melden! We beginnen om 20:30.

Wij hebben er zin in. Tot dan!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie: DWARS Groningen Discord
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 03 November 2020 20:30