Samen reizen naar de grootste kantine van Nederland

Op 9 september reizen we met een grote groep GroenLinksers en DWARSers samen naar de Grootste Kantine van Nederland. Om kabinet Rutte-3 te laten horen: tot hier en niet verder. Voor meer waardering. Minder administratie. Meer vertrouwen. Minder werkdruk. Reis jij met ons mee? Meld je nu aan via groen.li/wervinglokaal

‘s Middags gaan we samen met de trein vanuit Groningen rechtstreeks naar de AFAS! We verzamelen bij spoor 2b op Groningen Hoofdstation. Wanneer je je aanmeldt, krijg je meer informatie toegestuurd.

 

 

Meer informatie kantinetour:

10 euro verdient thuiszorgmedewerker Jasper per uur. 13 kilometer loopt Maaike op één avond tijdens haar werk in de ouderenzorg. 37 pagina’s moet Barry per leerling met ernstige problematiek invullen voor er hulp wordt verleend. 90 seconden te laat en buschauffeur Bert krijgt een boete van zijn werkgever. Tot hier en niet verder.

Eigenlijk zijn we het er allemaal over eens. We willen dat:

  • Een leraar aandacht kan geven aan leerlingen.
  • Een zorgverlener tijd heeft voor patiënten.
  • Een buschauffeur kan wachten op een oude vrouw die zich naar de halte haast.

Een land waarin mensen belangrijker zijn dan kille cijfers.

Daarom komen we in actie. Van zorgverlener tot leerkracht, van student tot politieagent. Op 9 september komen we met duizenden samen in de Grootste Kantine van Nederland, de AFAS Live in Amsterdam. Om kabinet Rutte-3 te laten horen: tot hier en niet verder. Voor meer waardering. Minder administratie. Meer vertrouwen. Minder werkdruk.

Sluit je aan. Kom op 9 september naar de Grootste Kantine van Nederland.

  • Locatie: Groningen hoofdstation
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 09 September 2018 12:00