Nieuwe ledenavond / DWARSavond

Ben jij een nieuw lid van DWARS, een DWARSer die voor het eerst eens wil langskomen, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in wat DWARS is en wat je hier kan doen? Kom dan langs op de nieuwe ledenavond! Dit is het ideale moment om DWARS en andere DWARSers op een laagdrempelige manier te leren kennen.

Dat doen we op deze avond in de vorm van speeddates! Je krijgt de kans om met allerlei verschillende mensen kort te spreken over interessante vragen en stellingen. Zo kom je makkelijk van alles over elkaar te weten!

De nieuwe ledenavond geldt ook als de DWARSavond van september! Alle DWARSers zijn dus van harte welkom, om elkaar weer te zien na een lange, DWARS-loze zomer, en om de nieuwste DWARSers te leren kennen!

Het oorspronkelijke plan was om deze avond te organiseren bij Het Pakhuis. We zijn er achter gekomen dat de daadwerkelijke ruimte daarbinnen niet genoeg is om onze activiteit op een veilige manier uit te voeren. Daarom gaat de nieuwe ledenavond niet meer op Het Pakhuis plaatsvinden.
De plannen zijn daarom veranderd: de avond gaat verspreid over verschillende locaties plaatsvinden. Alle deelnemende DWARSers zijn in groepjes verdeeld. De groepjes wisselen ongeveer om de drie kwartier van plek, en op elke plek is er iets anders te doen!
Op het GroenLinkspand gaat het speeddaten nu plaatsvinden. Er is ruimte voor drie groepjes tegelijk op het GroenLinkspand. Op de andere twee locaties (thuis bij Jelle en Sophie, onze superleuke bestuursleden!) zijn er nog andere (kennismakings)spelletjes en is er de tijd om gewoon gezellig te kletsen en een drankje te doen. Je komt te weten in welk groepje je zit nadat je je hebt ingeschreven.

Wij hebben er al veel zin in. Jij ook? Meld je dan even aan op het onderstaande formulier.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 09 September 2020 20:00