Meet and Greet met Liesbeth van Tongeren

Op vrijdag 26 augustus bezoekt GroenLinks Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren de stad Groningen en ze wil graag in contact komen met (aspirant) GroenLinks leden in de provincie Groningen. De bijeenkomst is in het GroenLinks Pand aan de Coehoornsingel 87 en begint om 15 uur.

Wil jij als GroenLinks-lid iets aan haar kwijt, met haar in discussie over ‘Groningse’ aangelegenheden of gewoon kennis maken met haar, kom dan langs! Welke zaken zouden bijvoorbeeld in het verkiezingsprogramma moeten worden opgenomen? Dat kan gaan over de mijnbouw-activiteiten in Groningen, krimp, sociale en maatschappelijke problematiek, zorgvraag en -aanbod, landbouw, de energietransitie etc. Graag hoort Liesbeth van jou wat je bezig houdt en belangrijker nog: hoe het anders en GroenLinkser kan.
Of kom lekker luisteren en laat je inspireren voor de komende campagnes!

Borrel
Na de wellicht verhitte discussies wordt er onder het genot van een hapje en een drankje aan het einde van de middag een Meet and Greet gehouden. Gelegenheid is er dan om te netwerken met collega bestuurders en samen te komen met GroenLinksers in een informele en gemoedelijke sfeer.
Ook is het mogelijk om even met Liesbeth op de foto te gaan (voor je website of social media in de TK-2017 campagne bijvoorbeeld).

Programma
14.30 uur inloop
15.00 uur start van de discussie met Liesbeth
16.15 uur pauze/inloop
16.30 uur Meet and Greet borrel en met Liesbeth op de foto. 18.00 uur einde

We hopen je op 26 augustus te zien!

Meer informatie Ria Damhof, voorzitter provinciaal bestuur: 06-14531360

Liesbeth van Tongeren

De bovenstaande tekst komt van de GroenLinks Groningen website

  • Locatie: Coehoornsingel 87, Groninge
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 26 August 2016 14.30