Links Lullen: Privacy

In Nederland praten we graag over onze vrijheid. Erg belangrijk is onze vrijheid om te bestaan, zonder constant geobserveerd te worden. Want zolang gerespecteerd wordt wat we voor onszelf willen houden, durven we vrij te zijn. (PiratenPartij)

In zijn boek 1984 speelt George Orwell met het idee van een politiek systeem waarin burgers constant in de gaten gehouden worden en in onderdrukking leven. Het is een systeem waar we duidelijk niet naar toe willen, maar hoe is het eigenlijk met onze privacy gesteld?

Trix Mulder van de Rijksuniversiteit Groningen schrijft momenteel haar proefschrift over privacy en gezondheidsdata. Ze zal deze editie van Links Lullen een interessante lezing geven over privacy. Hoe is het met onze privacy gesteld in Nederland? En waarom is privacy belangrijk voor ons? Dit zijn een paar vragen waar ze op in zal gaan. Daarna is er tijd is om te discussiëren over dit boeiende onderwerp.

Graag zien we je weer vanaf 19.30 op het PvdA Groningen pand. Het adres is Haddingestraat 10, 9711 KD Groningen. 20.00 beginnen we en zoals gewoonlijk is er na de tijd een gezellige borrel!

  • Locatie: Haddingestraat 10, Groningen
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 26 April 2017 19:30