Links Lullen: Linkse fusie met Job Cohen! (DATUM GEWIJZIGD NAAR 8 APRIL)

LET OP: De datum van deze activiteit is verplaats van 7 naar 8 april!

 

Zet 8 april alvast in je agenda, want dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van Links Lullen! Hierbij gaan DWARS (Groenlinks, PINK (PvdD) en de Jonge Socialisten (PvdA) aangevuld door ROOD (SP) in discussie over linkse thema’s.

 

Het linkse thema deze keer betreft dan ook één van de meest besproken items op links, namelijk verdere linkse samenwerking en fusie. Na de tegenvallende verkiezingsresultaten voor het volledige linkse blok in de tweede kamer verkiezingen, is dit thema dan ook weer zeer spraakmakend en relevant.

 

De avond zal beginnen om 20:00 uur op Zoom. De avond zal beginnen met een spreker over het thema waarna een vragenronde zal volgen. Vervolgens zullen in break-out rooms stellingen behandeld worden en we met elkaar in discussie gaan. De avond zal afgesloten worden met een online borrel.

 

De spreker van de avond is niemand minder dan één van de meest recente aanjagers van fusie op links en PvdA coryfee, namelijk Job Cohen! Als onder vele voormalig burgemeester van Amsterdam en fractievoorzitter, bezit meneer Cohen veel ervaring over het staatswezen. Hiernaast was hij ook hoogleraar aan de Universiteit van Leiden in de periode van 2014 tot 2018.

 

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2373313-job-cohen-hef-linkse-partijen-op-en-begin-een-grote-nieuwe-partij.html

 

Omdat het een online activiteit is, hoef je je niet op te geven. Een link naar de Zoom-meeting volgt op 8 april in de DWARS Groningen groepschat. Zit je nog niet in de chat? Laat dan hier even je gegevens achter zodat we je de link kunnen sturen:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 08 April 2021 20:00