Links Lullen: Het Koningshuis

11 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van Links Lullen! Bij Links Lullen gaat DWARS samen met PINK (PvdD) en de Jonge Socialisten (PvdA) in discussie over linkse onderwerpen.

Deze keer is het een onderwerp waar het linkse front nog verdeeld over is: het koningshuis. De actualiteit van dit onderwerp is duidelijk. Na een vakantie naar Griekenland in corona tijd kwam de koning en premier Rutte in het nauw:

https://www.trouw.nl/binnenland/reisje-naar-griekenland-afgebroken-een-koninklijke-soap~bd13995c/ 

 

Een spreker van het republikeins genootschap komt vertellen waarom zij vinden dat de monarchie niet meer van deze tijd is. Zij zijn voor een republiek en zullen ons daarvan proberen te overtuigen. 

De avond begint om 20:00 uur op Zoom. Eerst komen de sprekers aan het woord. Daarna gaan we in breakout rooms met elkaar in discussie en we sluiten de avond af met een online borrel. 

Omdat het een online activiteit is, hoef je je niet op te geven. Een link naar de Zoom-meeting volgt op 11 november in de DWARS Groningen groepschat. Zit je nog niet in de chat? Laat dan in het onderstaande veld even je naam en telefoonnummer  achter, zodat je kan worden toegevoegd.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie: Zoom
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 11 November 2020 20:00