Inleveren Ondersteunings-verklaringen GroenLinks

Help jij GroenLinks met een officiële verklaring? Het kost slechts een paar minuutjes van je tijd!

Per 1 januari 2019 houden de huidige gemeenten Groningen, Haren en Ten Boer op te bestaan en ontstaat de nieuwe gemeente Groningen. Voor die nieuwe gemeente zijn op 21 november 2018 de gemeenteraadsverkiezingen. Om in die nieuwe gemeente mee te doen aan de verkiezingen moeten alle partijen het hele aanmeldproces opnieuw doorlopen. Werk aan de winkel dus!

Op maandagochtend 1 oktober, om 11 uur, gaan we met zoveel mogelijk mensen (lid of geen lid) naar het gemeentekantoor om tegelijkertijd een ondersteuningsverklaring af te leggen. Dat betekent dat je als individuele burger verklaart dat je onze kandidatenlijst ondersteunt en daarmee deelname van GroenLinks aan de verkiezingen mogelijk maakt. Minstens 30 mensen moeten dit doen. Dus neem vooral ook al je kiesgerechtigde vrienden, familie en huisgenoten mee. We maken er mooi feestje van!

Hiervoor dien je:
-Inwoner te zijn van de huidige gemeente Groningen, Haren of Ten Boer
-Een identiteitsbewijs mee te brengen dat nog ten minste geldig is t/m 8 oktober 2018.

Op 1 oktober hebben we een afspraak met de gemeente en zitten er dus ambtenaren klaar die ons verwachten. Wel zo makkelijk. Wil je meehelpen? Fijn! Stuur dan een mailtje naar GroenLinks bestuurslid Ank Haagsma via ank.haagsma@planet.nl Zij zorgt dan dat je de goede formulieren krijgt. Tot dan!

  • Locatie: Kreupelstraat 1, Groningen
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 01 October 2018 11:00