Huis-aan-Huizen!

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november gaat DWARS samen met GroenLinks elke zaterdag Huis-aan-huis. Het pand is geopend vanaf 10:30. We vertrekken om 11:00.

Programma:

10:30: Inloop. Pand (Coehoornsingel 87) open, koffie/thee met wat lekkers. Vrijwilligers komen binnen en krijgen materialen. Voor mensen die voor het eerst mee gaan is er extra instructie.
11:00: Vertrek per fiets naar de wijk
11:10-13:00 Huis-aan-huis gesprekken voeren. Aanbellen kan met z’n tweeën of alleen.
13:10 – ? Napraten. Gezamenlijke lunch op het pand.

We willen zoveel mogelijk Groningers spreken over wat zij belangrijk vinden voor hun stad. Gesprekken voeren met mensen over wat hen bezighoudt is een van de leukste en meest effectieve manieren om campagne te voeren. Bovendien is het helemaal niet moeilijk! Wij zorgen ervoor dat iedereen die zich aansluit aan de slag kan op een manier die bij haar past.

We vertrekken om 11:00 vanaf het pand. Ben je nog niet eerder mee de straat op geweest en heb je behoefte aan wat extra informatie? Of ben je een ervaren campaigner maar wil je nog wat extra tips and tricks? Vanaf 10:30 is het pand open en is er vrije inloop bij het campagneteam. Je kunt bij ons terecht met al je vragen of voor een gezellig bakkie koffie. Na afloop is er gratis een heerlijke vegetarische lunch voor iedereen die heeft meegeholpen.

Wil je bijvoorbeeld later aansluiten/eerder weg? Dat kan! Ook bij andere vragen of opmerkingen kun je ons altijd een mailtje sturen. Of bel/app huis-aan-huis-expert Robert op: 06-25213435

  • Locatie: Coehoornsingel 87, Groningen
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 15 September 2018 10:30 inloop, 11:00 vertrek