Huis-aan-huizen in Delfzijl

Op 21 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Delfzijl. In de stad Groningen zijn de verkiezingen dit jaar pas in november. Om toch nog wat verkiezingskoorts mee te pikken gaan we zaterdag 3 maart vanuit de stad, samen met de GroenLinksafdeling en het campagneteam van de provincie, naar Delfzijl om te helpen met de campagne.

In Delfzijl doet GroenLinks dit jaar voor het eerst mee. De jonge lijsttrekker Tim de Haan heeft heeft hard gewerkt aan een sterke lijst en een duidelijk verkiezingsprogramma. GroenLinks maakt dus goede kans om ook in de stad Delfzijl voortaan een Groen en Links geluid te laten horen.

We reizen gezamenlijk per trein naar Delfzijl. De trein vertrekt om 10:18 op spoor 3a vanaf het hoofdstation in Groningen. Om 10:22 stopt de trein nog in Groningen Noord, daar kun je je dus ook nog bij ons aansluiten. We verzamelen voorin de trein. Het campagneteam zorgt voor campagnematerialen en eten&drinken etc. Je hoeft dus niet van tevoren naar het pand te komen maar kunt rechtstreeks de trein instappen.

In het centrum van Delfzijl ontmoeten we de lokale campagnevrijwilligers in brasserie Ziel. Daarna gaan we gezamenlijk de straat op om Huis-aan-huis langs de deuren te gaan. Na een gezellige middag campagnevoeren treinen we weer terug naar de stad.

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 03 March 2018