Huis-aan-Huis in de Herewegbuurt

In november zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Groningen. In aanloop daar naartoe bezoeken we samen met GroenLinks zo veel mogelijk Groningse wijken om aan de bewoners te vragen wat zij belangrijk vinden voor hun stad. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Help jij mee met gesprekken voeren?

Gesprekken voeren met mensen over wat hen bezig houdt is een van de leukste en meest effectieve manieren om campagne te voeren. Bovendien is het helemaal niet moeilijk! Wij zorgen ervoor dat iedereen die zich aansluit aan de slag kan op een manier die bij hem of haar past.

We vertrekken om 11:00 vanaf het pand. Ben je nog niet eerder mee de straat op geweest en heb je behoefte aan wat extra informatie? Of ben je een ervaren campaigner maar wil je nog wat extra tips and tricks? Vanaf 10:30 is het pand open en is er vrije inloop bij het campagneteam. Je kunt bij ons terecht met al je vragen of voor een gezellig bakkie koffie. Na afloop is er gratis een heerlijke vegetarische lunch voor iedereen die heeft meegeholpen.

  • Locatie: Coehoornsingel 87, Groningen
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 11 August 2018 10:30 inloop, 11:00 vertrek