FAC Toetjeswandeling

Met trots kondigt de FAC haar volgende activiteit aan: een toetjes wandeling door het centrum van Groningen! 🧁 🍮 🍫 🍩 Helaas was het niet mogelijk om snoephuisjes 🍭 op te tuigen en een drop-bos 🍬 te planten, maar de FAC is er wel in geslaagd een route op te stellen langs drie locaties 📍 waar voor de actieve lopers een kleine (lekkere) verrassing klaar zal staan.

Schrijf je via in onze Google Form 📝👇(met duo of alleen, dan koppelen wij je) en loop woensdag avond 14 april tussen 19.00 en 20.00 langs de locaties. Als een echte avonturier mag je zelf je route uitstippelen, er is ook geen verplichte volgorde van locaties. 🗺 🐾 Zorg er wel voor dat je op het juiste tijdframe langs komt en houd voldoende afstand. 🕤 ↔️

Uiteraard houdt een verstandige wandelaar zich nog steeds aan de richtlijnen van het RIVM: je houdt genoeg afstand en spreekt alleen met je duo af (en op tijd weer thuis!). Naar DWARSers die je onderweg misschien tegenkomt kun je op afstand zwaaien 🙂 Op je eerste locatie zul je een stempelkaart krijgen, die is op de derde in te ruilen voor een verrassing. Ook op andere locaties kun je leuke DWARS goodies verwachten. 💚 ✨ Veel wandelplezier en vergeet je Ommetje niet aan te zetten!

Google Form: https://forms.gle/RuzpXwLcUmGU9qBp8

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 14 April 2021 19:00