DWARS x Bob Ross

Tijdens een lockdown kan het nog wel eens moeilijk zijn om je creatieve impulsen goed te uiten. Daarom organiseren we op 20 januari een schilderavond. We gaan samen meeschilderen met een schilderles van de wereldberoemde Bob Ross!

Deze Amerikaan met iconische haardos staat bekend om zijn zachte stem en makkelijk mee te schilderen landschappen, met daarin een hoofdrol voor “happy little trees”. Past prima bij DWARS dus!

Wil jij meedoen, maar heb je de nodige schilderspullen en verf niet in huis? Geen probleem, dan regelen wij dat voor je. In het volgende formulier kan je het laten weten, en dan komen wij het op tijd bij je langsbrengen! Uiteraard op onze kosten. Woon je buiten de stad, dan kun je ook zelf de nodige spullen kopen en dit bij ons declareren. Als dit voor jou niet nodig is, dan hoef je het formulier niet in te vullen om je aan te melden, wees er gewoon bij in de Zoom!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De avond gaat plaatsvinden via Zoom. De link hiervoor wordt op 20 januari gedeeld in de DWARS Groningen groepsapp. Zit je hier niet in, maar wil je de link wel ontvangen? Laat dan je gegevens even achter in dit formulier:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 20 January 2021 20:00