De DWARS Groningen Valentijnskaartenactie

Valentijnsdag komt er alweer aan! De dag van rozen, harten en mierzoete chocolade. Hoewel deze dag vooral in het teken staat van consumentisme, kun je hem ook zien als het perfecte moment om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt. Hoe kan dat beter in deze tijd van afstand houden dan met een zelf beschreven kaartje?

Om de liefde (ook platonisch) te vieren, organiseert de FAC daarom een Valentijnskaartjes-actie. Laat in deze Google Form je gegevens en die van je ontvanger achter, inclusief het berichtje dat je graag op de kaart wil hebben, en wij sturen hem voor je op. https://forms.gle/sn2rezpDM81rx9L19

Het kaartje zelf is met liefde ontworpen door de FAC (met een groen tintje) en op gerecycled papier gedrukt.

Woon je in het centrum, dan leveren we hem zelf op de fiets af (duurzamer kan niet). Woon je iets verder weg of wil je liever zelf de kaart beschrijven? Dan kun je de kaartjes onbeschreven ophalen (laat hieronder weten hoeveel je nodig hebt en wij nemen contact met je op!). Voor de enkele uitzondering hebben wij ook een klein budgetje postzegels beschikbaar. Samen komen we eruit!

De kaartjes zullen voor Valentijnsdag worden bezorgd. De deadline om je op te geven is 10 februari!

Stuur een kaartje en verspreid liefde op afstand <3

 

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 10 February 2021