Speciale biertjes zijn in opkomst. En nog lekker ook. Zo zijn er steeds meer verschillende soorten biologisch bier en ook de markt voor alcoholvrij bier groeit. Daarnaast zijn er lokale biertjes gemaakt van grondstoffen uit de buurt, brouwerijen met een sociale doelstelling en er zijn zelfs GroenLinksers die zelf thuis bier brouwen.

Wil jij meer weten over deze verschillende biersoorten en bewust proeven wat je drinkt? Dat kan! GroenLinks organiseert een duurzame bierproeverij en hier kun je een heleboel leren over een aantal interessante biertjes. Bij de proeverij krijgt je dan van elk biertje een klein proefglaasje om te proberen. Voor het proeven betaal je een tientje. Als er genoeg mensen meedoen gaat de winst naar de GroenLinks campagnepot!

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen te komen luisteren naar onze bierprofessoren zonder te proeven of om bijvoorbeeld samen te doen met één proefglaasje.

Op deze gezellige avond leer je alles om je vrienden te kunnen verbluffen als kenner van bijzondere en duurzame biertjes. Bovendien is het een uitgelezen kans om GroenLinks, DWARS en andere GroenLinks-minded mensen te leren kennen.