Actieconferentie Code Rood

In Groningen wordt er gas gewonnen door de NAM (ExxonMobil & Shell). Dit is een probleem voor zowel Groningen als het klimaat. In de zomer van 2018 organiseert Code Rood aangekondigde burgerlijke ongehoorzaamheid in Groningen, en DWARS Groningen doet natuurlijk mee! Met Code Rood willen we het verzet van de Groningers ondersteunen en 2018 is een cruciaal moment. Voor eind november moet er een nieuw gasbesluit liggen, en door actie te voeren willen wij meehelpen ervoor te zorgen dat daarin het einde van gaswinning in Nederland wordt aangekondigd.

Kom met DWARS naar de Derde Actieconferentie op 27 januari om mee te denken over de actie die in de zomer zal plaatsvinden. Op deze actieconferentie ontmoeten we actieve Groningers en mensen van Code Rood. We zullen er onder andere luisteren en discussiëren over mogelijke acties tegen de gaswinning.

Meld je hier aan voor de actieconferentie. Wil je met een groep DWARSers mee naar de actieconferentie? Stuur dan een mailtje naar secretaris.groningen@dwars.org

  • Locatie: Locatie volgt binnenkort
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 27 January 2018 Tijd volgt binnenkort