Actieconferentie Code Rood: Genoeg = Genoeg

Op 17 maart is de tweede actieconferentie in Groningen, waarin we de eerste stappen zetten om een burgerlijke ongehoorzaamheidsactie in Groningen te organiseren. Bij de vorige actieconferentie zijn we met meer dan 100 mensen bij elkaar gekomen. We hebben toen een datum gekozen waarop het klimaatkamp georganiseerd zal worden: van 24 tot 31 augustus. En rondom Bommen Berend (Gronings ontzet) op 28 augustus zullen we massaal in actie komen tegen de gaswinning. Samen gaan we de macht van de NAM, Shell en Exxon breken! Genoeg is genoeg: de gaskraan moet dicht!

Doe je mee om onze massa actie een succes te maken? Kom dan op 17 maart naar de actieconferentie! Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je voor het eerst komt of al langere tijd actief bent bij een van de werkgroepen.

Vergeet je niet aan te melden op de website. Uiterlijk een week voor de actieconferentie krijg je per mail het programma en de locatie toegestuurd. Er zal lunch zijn en het is ook mogelijk om na afloop mee te eten. De hoofdtaal is Nederlands, maar voor vertaling naar het Engels wordt gezorgd.

PROGRAMMA
11:00 – 11:30 Introductie nieuwkomers
11:30 Start officieel programma
– Overzicht succesvolle acties in Groningen (afgelopen maanden)
– Algemene introductie Code Rood
– Actieplan voor de zomer
13:15- 14:15 Lunch
– Updates werkgroepen
– Werkgroepentijd
– Terugkoppeling werkgroepen
Pauze
– Open space
– Terugkoppeling open space
– Afsluiten
19:00 – 20:00 Avondeten

  • Locatie: Groningen, locatie wordt toegemaild
  • Afdeling: DWARS Groningen
  • Tijd: 17 March 2018 11:00 - 18:00