vacatures

DWARS Groningen zoekt commissieleden!

17 februari 2023

DWARS Groningen is opzoek naar nieuwe commissieleden!

Actief worden bij een commissie is de perfecte manier om andere DWARSers beter te leren kennen, maar er valt ook een heleboel te leren: het organiseren van activiteiten en evenementen, hoe je activistisch wordt, het schrijven van een goed artikel of het verdiepen in de lokale politiek! De commissies die we hebben zijn erg divers, dus er is voor elk wat wils.

De Redactie van DWARS Groningen is een commissie die er vooral is om elkaar te helpen met het schrijven van artikelen en opiniestukken. Zo ga je samen aan de slag met de DWARSligger, het krantje van DWARS Groningen. Hiernaast houdt de commissie de leden op de hoogte van wat er zich afspeelt in de gemeentepolitiek, door contact te hebben met GroenLinks en de PolitiCie. Verder helpen de Redactieleden elkaar met het schrijven van opiniestukken: je kunt hier dus je maatschappij-kritische ei kwijt! Zo kun je bij de Redactie van elkaar leren en kun je shinen met eventuele publicaties en natuurlijk de DWARSligger.

De PolitiCie is al begonnen maar is opzoek naar extra mensen, kom in een gezellig groep mensen en leer alles over de lokale politiek in Groningen!

Leden van deze commissie houden zich bezig met wat er speelt in de lokale politiek. Zo krijgen ze de kans om mee te vergaderen met verschillende GroenLinks-organen in Groningen. Het is de perfecte manier om meer te weten te komen over hoe de lokale politiek in zijn werk gaat en zelf invloed hierop uit te oefenen. Dus als jij interesse hebt om je meer bezig te houden met GroenLinks en de onderwerpen die momenteel spelen, is dit iets voor jou!

Heeft een van de commissies je interesse gewekt? Dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier en nemen wij contact met je op voor meer informatie!

Aanmelden kan tot 1 maart

Aanmelden Commissies