Geen categorie

Provinciale Staten-verkiezingen

30 april 2022

De Provinciale Statenverkiezingen lijken nog ver weg, ze vinden plaats op 15 maart 2023, maar de voorbereiding is al in volle gang! Kijk hieronder voor nadere informatie hoe je kan helpen bij GroenLinks Gelderland. 

Als je interesse hebt om Statenkandidaat te worden, kan je een mail sturen naar bestuurgelderland@groenlinks.nl. Als je jezelf nog wil oriënteren over de functie kan je je aanmelden voor de digitale informatiesessie op 10 mei via bestuurgelderland@groenlinks.nl. Hier kan je al je vragen kwijt over fractiewerk! Om kennis te maken met het werk van een Statenlid, kan je jezelf via de website van GroenLinks opgeven voor de training  Zin in GroenLinks Gelderland

Voor de gemeenteraadscampagne is er erg veel hulp geweest vanuit DWARS, waar dankbaarheid voor op zijn plaats is 🙂 Mocht je nou niet hebben kunnen helpen bij de gemeenteraadscampagne of nog niet klaar zijn met campagnevoeren, versterk dan het campagneteam! Campaigners, Organizers en campagneleiders kunnen zich melden bij bestuurgelderland@groenlinks.nl. Samen bouwen we aan een geweldige campagne!

Ben jij creatief en heb je iets met fotografie, film en andere media uitingen? Kortom ben jij dat social-media kanon of kan je daaraan mee helpen? Mail dan ook naar: bestuurgelderland@groenlinks.nl.

Voor volledige informatie over de Provinciale Statenverkiezingen bij GroenLinks Gelderland kan je hier terecht: Voorbereiding Provinciale Verkiezingen 15 maart 2023.