(ingevulde) Vacature

De AcCo gaat weer beginnen!

28 september 2021

Wat is het? De activiteitencommissie van DWARS Gelderland organiseert in samenwerking met het bestuur de activiteiten van DWARS Gelderland. Hierbij maken we een onderscheid tussen educatieve activiteiten en gezellige activiteiten.

Wat doen we? We gaan samenwerkingen aan met andere organisaties op thema’s, we organiseren inhoudelijke activiteiten en we bedenken hoe we DWARS Gelderland nóg leuker, gezelliger en inclusiever kunnen maken voor iedereen, door ook informele activiteiten te organiseren.

Wat krijg je? Je bouwt een netwerk op met andere organisaties, je leert activiteiten opzetten en uitvoeren, je werkt samen met andere DWARSers met dezelfde visie en je kunt je eigen ideeën en creativiteit kwijt in het bedenken van activiteiten.

En als klap op de vuurpijl: we mogen op dit moment weer fysiek bij elkaar komen, waardoor we weer volop activiteiten kunnen organiseren.

Samenstelling/vacature

Contactpersoon bestuur/lid AcCo: Louisa Tumiwa

Vacature Voorzitter Activiteitencommissie

Activiteiten organiseren en daarbij een commissie aansturen klinkt als muziek in jouw oren! Als voorzitter van de AcCo (afkorting van activiteitencommissie) ben je de contactpersoon van het aansturend bestuurslid, je maakt de agenda en zit de vergaderingen voor en je zorgt dat iedereen op de juiste plek zit bij het organiseren van activiteiten. Dit doe je niet helemaal alleen, het aansturend bestuurslid zal zoveel mogelijk aanwezig zijn bij de vergaderingen, meedenken en waar nodig hulp bieden.

Enthousiast? Reageer dan via Activiteiten.gelderland@dwars.org.

Vacature Lid Activiteitencommissie:

Zin om weer fysieke activiteiten te organiseren? Ben je goed in het bedenken of uitvoeren van activiteiten? Gaat je hart sneller kloppen van het bedenken van werkbezoeken en samenwerkingen aangaan of ben je toch meer van de feestcommissie? In de Activiteitencommissie kun je zelf ontdekken waar jouw talenten liggen en wat je wil gaan doen. Samen met de voorzitter van de Activiteitencommissie en het bestuur van DWARS Gelderland bedenk en voer je de activiteiten uit.

Enthousiast? Reageer dan via Activiteiten.gelderland@dwars.org.