(ingevulde) Vacature

Word jij lid van (een van) onze commissies?

24 juni 2020

Wil jij je op een actieve(re) manier inzetten voor DWARS Gelderland? Misschien is (een van) deze commissies iets voor jou! Als je geïnteresseerd bent of als je vragen hebt kan je het formulier hieronder invullen of het bestuur een berichtje sturen, dan zal het bestuur zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Politieke commissie

Wil jij je mengen in het werk van de gemeenteraden & de provinciale staten? Komend jaar wil de politieke commissie proberen om op de politieke programma’s van GroenLinks een DWARSe stempel te drukken.

Educatie commissie

Lijkt het jou leuk om voorlichtingen te geven over Politieke Jongerenorganisaties op middelbare scholen en mbo’s? Misschien is de scholingscommissie dan wel iets voor jou! Komend jaar wil de commissie ervoor zorgen dat steeds meer jongeren een beter beeld krijgen over de politiek. Zodat ze hopelijk volgend jaar ook naar de stembussen gaan!

Activiteiten commissie

Zit jij boordevol inspiratie en heb je goede ideeën voor activiteiten voor DWARS Gelderland? Misschien is de activiteiten commissie dan wel helemaal jouw plek. Dit jaar wilt de commissie zich inzetten om de allerleukste thema-avonden, borrels en meer neer te zetten bij onze afdeling.