Tibetaanse Parlementariërs in ballingschap | Info-sessie + Q&A

Op 21 november worden DWARSers en niet-DWARSers een bijzondere kans aangeboden om vier parlementsleden te leren kennen van het Tibetaanse parlement in ballingschap, die gezeteld is in India. Samen met ons Gelderse bestuurslid Kunsel, de DWARS-commissie internationaal, en de International Campaign for Tibet Europe gaan we met ze in gesprek. Niet alleen wordt de Tibetaanse situatie kort toegelicht door ICT (in het Engels) en Kunsel (in het Nederlands), óók vertellen de parlementariërs hoe een regering in ballingschap functioneert en houden we een interview met ze. Daarnaast krijg je uitgebreid de kans om al je vragen te stellen en in gesprek te gaan met de parlementariërs.
Let op: het gesprek zal in het Engels en Tibetaans gehouden worden. Sommige van de parlementsleden spreken niet vloeiend Engels, gelukkig kan Kunsel alles vertalen. Je mag je vragen natuurlijk altijd in het Nederlands stellen, er zijn genoeg vertalers aanwezig!

English: On the 21st of November, our board member Kunsel, together with the international commission of DWARS and the International Campaign for Tibet Europe, will lead an information session and a Q&A with Tibetan parliamentarians in exile (who work from India), in our national office in Utrecht. The info-session will be in English and all questions will be in English and/or Tibetan, translators are present.

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: GroenLinks-pand, Oudegracht 312, 3511 PK Utrecht
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 21 November 2019 19:00 inloop, 19:30