Theatraal Tekeergaan met Toon

DWARS is meer dan alleen politiek, DWARS is ook gezelligheid. Daarom gaan we samen theaterspelletjes spelen, met een DWARSe twist. Na een veilige omgeving te maken en elkaar (theatraal) te leren kennen, gaan we aan de slag met een paar klassieke theaterspelletjes, hebben een kort momentje over wat technieken, en na wat improvisatie eindigen we met een stukje DWARStheater. Theatersport is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar kan je ook helpen met publiek spreken (waar je een week later meer over leert), is goed voor je zelfvertrouwen, en geeft je een uitlaat die je in het drukke moderne leven soms niet kunt vinden.

Deze activiteit staat dan ook gepland in het weekend zodat iedereen, van scholier tot student en werkende de kans krijgt om mee te doen. Heb je vragen over deze activiteit of vind je het een beetje spannend? Mail dan naar secretaris.gelderland@dwars.org , dan zorgen wij er voor dat het voor iedereen een fijne middag wordt.

English: on february 8th we’ll play some classic theatre games in Nijmegen. We’ll create a safe environment

Om in te schatten wat voor spelletje we gaan doen, willen we graag weten hoe veel mensen ongeveer komen. Vul je dit even in als je wil komen?

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Theater C, Gymnasion/EOS-gebouw, Heyendaalseweg 141, Nijmegen
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 08 February 2020 12:30 tot 15:30