Nieuw jaar, Nieuwe ledenavond | Splinternieuwjaar met Spelletjes (borrel)

In plaats van onze maandelijkse borrel beginnen we het nieuwe jaar met een nieuwe ledenavond. Op deze avond krijgen nieuwe leden de kans om kennis te maken met DWARS Gelderland. Wat is DWARS, wie zijn er nog meer lid, en wat kan DWARS allemaal voor jou betekenen in Gelderland? Tijdens deze fantastische avond zal je antwoord krijgen op al deze vragen. Onder het genot van snacks, fris, muziek en leuke spelletjes of een goed gesprek gaan we elkaar op chille wijze leren kennen. De reiskosten kan je declareren! Hoe dit werkt, en het antwoord op welke vraag je ook hebt (al wordt het met filosofische vragen misschien wat langdradig) zullen we je op de avond zelf uitleggen. Ook zal er een groepje samen reizen vanuit Nijmegen en Apeldoorn. Als je nog vragen hebt, kan je deze stellen aan Sander (06 114 722 11). Vind je het nog een beetje spannend? Ook dan mag je Sander bellen, appen, of als je wil mailen (voorzitter.gelderland@dwars.org), dan zorgen wij er voor dat het een chille avond wordt voor iedereen.

Reeds actieve leden zijn ook meer dan welkom, maar worden wel verzocht zich open op te stellen richting nieuwe leden, en mee te werken aan een chille, verwelkomende sfeer.

P.S.: Leuke spelletjes mag je natuurlijk altijd meebrengen!

English: On Tuesday, January 7th we’ll hold a new member evening instead of our monthly drinks. In a chill setting with drinks, crisps, and games, we’ll get to know each other without any pressure. You can of course bring your own games!

 

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 07 January 2020 19:00 inloop, 19:30