Pre-congresactiviteit

Voordat op zaterdag en zondag het congres losbrand kun je vrijdagavond alvast warmlopen met de precongresactiviteit! Dus heb je zin om je weekend te verlengen, de gezelligheid vast op te zoeken, of om nog ff wat extra steun voor je moties te vergaren?
Zet jezelf dan op aanwezig/geinteresseerd!

https://goo.gl/forms/DqJMfQQPY2lBoRTe2

Beste allemaal,

Het programma is rond! De avond gaat bestaan uit drie onderdelen :
18.00-19.30 – Een rondleiding door het oude stadscentrum van Nijmegen. Tijdens deze wandeling leer je meer over de historie van de oudste stad van Nederland. We starten op de Grote Markt bij het standbeeld van Mariken van Nimwegen, we verzamelen om 17.45. Deze rondleiding is op kosten van de afdeling Arnhem-Nijmegen.
19.30-21.00 – Tijd voor een hapje eten! Je mag zelf bepalen waar je dat doet, maar het is natuurlijk wel gezellig om dat met je mede-DWARS’ers te doen. Aan de Grote Markt zit een falafeltentje en er zit ook een wok dichtbij. Ook heb je hierna even tijd om je spullen bij je slaapbuddy te droppen, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Kosten voor het eten zijn op eigen rekening.
21.00 – Borrelen! Elkaar al beter leren kennen en een goed begin van het weekend maken. We verzamelen om 21.00 weer op de Grote Markt, om vanuit daar naar een borrelplek te gaan. De eerste twee drankjes zijn hierbij op kosten van DWARS Arnhem-Nijmegen 🙂

Ben je helemaal enthousiast geworden om kennis te maken met DWARS’ers uit heel Nederland en wil je je weekendje zomercongres zo vroeg mogelijk beginnen?!
Meld je dan aan via onderstaand formulier!

P.s. Je hoeft natuurlijk niet bij alle onderdelen aanwezig te zijn (maar dat is wel het gezelligste!). Geef dat aan op het formulier.
P.p.s. Via dit formulier kun je je aanmelden voor een slaapplek (vol=vol!):https://goo.gl/forms/xKfdLZSZ6cXQ6ell1

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 15 June 2018 19:00 tot 00:00