Piekeren over het Politiek Programma

Op dinsdag 10 december gaan we brainstormen en amendementen verzinnen op het nieuwe Concept Politieke Programma . Deze amendementen worden ingeleverd en daarna op 10 januari besproken met de programmacommissie. Dan gaat de commissie amendementen die op elkaar lijken, dus ook van andere afdelingen, commissies, of leden, met elkaar combineren om op het congres een sterk amendement neer te kunnen zetten.

Wil jij meepraten over waar DWARS voor zou moeten staan? Heb jij ideeën over wat DWARS in de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 écht moet benadrukken? Of wil je gewoon een keertje kijken wat DWARSers nou vinden? Je bent welkom in Café Moenen in Nijmegen vanaf 19:30!

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Wijncafé Pinot, Grote Markt 35, Nijmegen
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 10 December 2019 19:00 inloop, 19:30