Online kennismakingsborrel

Op 17 juni om 20:00 uur gaan we gezellig borrelen via Jitsi. Zo kan jij het nieuwe bestuur beter leren kennen, en het bestuur jou!

Een aantal DWARS’ers heeft het nieuwe bestuur al ontmoet, maar wat weet je nou van ze? Wie van het bestuur draagt nooit matchende sokken, wie kan jongleren en wie luistert het hele jaar door kerstmuziek? Wil je het nieuwe bestuur op een persoonlijke manier leren kennen, of wil je gezellig kletsen met andere DWARS’ers? Kom dan vooral even langs! We gaan er een gezellige avond van maken.

 

Maar ik weet niet hoe Discord werkt/heb dat nog nooit gedaan?

Inclusie is een belangrijke waarde voor DWARS, wij willen dat iedereen mee kan doen, en dat betekent ook dat we iedereen willen helpen om op onze server te komen. Daarom willen wij garanderen dat het iedereen lukt. Zit je in de aankondigingen WhatsApp-groep? Dan zie je vanzelf wie van het bestuur je een berichtje kunt sturen om je te helpen. Zit je dat niet? Vul hieronder het formulier in en geef aan waar je hulp nodig hebt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Discord kun je gebruiken op mobiel, tablet en op elke computer.

Meld je hier aan (als je geen lid bent van de WhatsApp groepen):

  • Vul dit formulier alleen in als: je hulp nodig hebt met Discord, of als je NIET in de aankondigingenwhatsapp-groep zit!
  • Vul hier je Discord-naam is *als je die hebt*. Heb je die niet, vul dan je email-adres in. Als je aangegeven hebt hulp nodig te hebben, dan gebruiken we je email-adres om je te helpen. Anders sturen we je de link naar de server op je email-adres. Je bent niet verplicht mee te doen. Als je in de aankondigingen-WhatsAppgroep zit en je weet hoe Discord werkt, dan sturen we je daar de uitnodiging, en hoef je dit formulier niet in te vullen!
  • Als je boven je discordnaam hebt ingevuld, vul dan hier ook je emailadres in, dan kunnen we contact met je opnemen.
  • Locatie: Jitsi, via DWARS Gelderland Discord Server
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 17 June 2020 vanaf 20:00 uur