Lokale politiek: denk je mee?

Op dinsdag 26 september organiseert DWARS Arnhem-Nijmegen in samenwerking met GroenLinks Lingewaard een avond over het reilen en zeilen van de lokale politiek. We beginnen de avond met een praatje van Inge Sloot, fractievolger van GroenLinks Lingewaard, over de organisatie van de lokale politiek. Zie en hoor zelf hoe een steunfractie vergadert en over welke onderwerpen er gesproken wordt. Leer wat het belang van lokale politiek daadwerkelijk is en wat dus het verschil is met landelijk!

Daarna gaan we verder met een interactief gesprek tussen DWARS’ers en de fractie van GroenLinks Lingewaard. Zij willen graag van ons horen hoe ze jongeren bij de politiek kunnen betrekken. Wat zijn belangrijke thema’s voor ons? Hoe kunnen we samenwerken in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en de campagne gezamenlijk tot een succes maken?

Leer jij graag meer over het bedrijven van lokale politiek en wil jij kennismaken met onze buurgemeente Lingewaard? Kom dan naar deze avond! De avond begint om 20.00 en vindt plaats in het het prachtige Kasteel Kinkelenburg in Bemmel. Alleen al de locatie is de moeite waard ;).

  • Locatie: Kinkelenburglaan 1 In Bemmel
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 26 September 2017 20:00