UITGESELD: Lasergamen

Lieve leden,

Dit evenement is helaas uitgesteld. DWARS heeft als vereniging besloten het advies van het RIVM en het kabinet ter harte te nemen, en, in samenspraak met GroenLinks, verder nog zelf maatregelen te nemen om de verspreiding van het Covid-19 virus te remmen. Alle bijeenkomsten boven 100 personen gaan niet door, bijeenkomsten van boven de 10 personen gaan alleen door bij zeer grote noodzakelijkheid, en ook bijeenkomsten van onder de 10 personen worden zo veel mogelijk afgeraden.
Aan de hand van deze maatregelen heeft het bestuur van DWARS Gelderland besloten dat alle evenementen die zij organiseert in maart worden afgelast of uitgesteld. In het geval van de lasergame activiteit hebben we besloten deze uit te stellen (originele datum was 26 maart) tot een later moment, want lasergamen is natuurlijk veel te leuk om niet te doen. Jullie horen later van ons wanneer dit is.

Liefs, jullie DWARS Gelderland bestuur
=======================================================================

Ben jij een echte pacifist? Of geloof jij heilig in een EU-leger? Moet de NAVO weg omdat het Amerika’s macht alleen maar vergroot en een rechts-economisch model beloont? Of is het juist super belangrijk dat we solidair zijn en landen zoals Litouwen en Hongarije beschermen tegen de invloed van Rusland? Mag Nederland ooit nog meedoen aan een oorlog?
Dat zijn grote vragen, en die hoef je gelukkig niet meteen te kunnen beantwoorden, maar je kunt wel een keertje proeven hoe het is om in een combat-situatie te zijn. Echt vergelijkbaar is het natuurlijk niet, maar met lasergamen kun je wel veel over jezelf leren, en het is nog super leuk ook! Onder echte spanning en met grote sensatie leer je je mede-DWARSers nog beter kennen, wat wil je nog meer?
Als lid hoef je geen  bijdrage te betalen!

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 26 March 2020