In gesprek met: Ariane van Burg, ex-fractievoorzitter GroenLinks Apeldoorn

12 jaar in de raad, 6 jaar fractievoorzitter, meerdere coalities. Na jaren een rots in de branding van de Apeldoornse politiek te zijn geweest, stapte Ariane van Burg terug uit de Apeldoornse politiek. De coalitie onderhandelingen volgend op de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 succesvol afgerond, onderscheiden tot lid in de orde van Oranje-Nassau, besloot Ariane om haar kennis overgedragen aan de volgende generatie raadsleden, en nu ook aan de volgende generatie GroenLinksers: DWARS.

Op 16 januari gaan we in interview vorm in gesprek met Ariane. Wat ze het leukst vond, het vervelendst, hoe het is om onderscheiden te zijn; alles mag je vragen. Natuurlijk zullen we successen, zoals het Apeldoornse regenboogzebrapad, benoemen, en vragen hoe het nu verder moet (bijvoorbeeld met Lelystad Airport waar zij zich vel tegen verzet heeft).
Heb jij vragen voor Ariane? Mail die dan naar veluwe.gelderland@dwars.org; je mag ze ook op de dag zelf stellen natuurlijk!

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Poppodium GIGANT, Nieuwstraat 337, Apeldoorn
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 16 January 2020 19:00 inloop, 19:30