Impact van waterkwaliteit

Op dinsdag 23 februari, vanaf 19.00 uur, komt Alyssa Offutt van Youth for the Rhine spreken. Het evenement wordt georganiseerd voor DWARS Leiden-Haaglanden en DWARS Gelderland. Dit is online en in het Engels! Er wordt gezorgd voor hulpmiddelen met het Engels.

Youth for the Rhine is een internationaal onderwijsinstituut over water uit Delft. Het bestaat uit net-afgestudeerden en jonge wetenschappers om de jeugd in heel Europa te motiveren. Ze besteden hun aandacht aan het aanpakken van klimaatverandering en de bijkomende vragen voor water, voedsel en energie.

In deze presentatie gaat Alyssa, met gastspreker(s), over het opzetten van een project voor Youth for the Rhine. Hierin zal ze vertellen over de gevolgen van waterkwaliteit en wat we er nog niet over weten; en hoe ze dit omzetten naar een onderwijsprogramma.

Aan het einde van de activiteit is er genoeg tijd om nog van je avond te genieten, maar je mag natuurlijk ook gezellig blijven hangen en nog wat online spelletjes meespelen. Het gaat heel interessant worden en vooral heel gezellig!

Je kan je wel (alvast) inschrijven hiervoor. De link naar de activiteit komt in de aankondigingengroepsapp, maar je kan ook het formulier hieronder gebruiken!

Inschrijven voor de link naar de online activiteit

  • De link naar de online activiteit zal in de aankondigingen groepsapp geplaatst worden. In deze app kan alleen het bestuur berichten sturen.

23

Feb

Impact van waterkwaliteit

DWARS Gelderland

Online
vanaf 19.00 uur