Gelders Gedoe op het Waanzinnig Wintercongres | Brainstorm

Op 23 en 24 November houdt DWARS, GroenLinkse Jongeren haar jaarlijkse Wintercongres. Op dit congres komen niet alleen sprekers langs, maar is ook dé kans voor leden om zich uit te spreken op landelijk beleid en hun taak als kritische controleurs van het landelijk bestuur uit te oefenen.

DWARS Gelderland wil haar leden de kans bieden om van deze kans gebruik te maken, en dat op een gezellige manier. Neem je laptop mee en kom op 19 November Gezellig met ons over Gelders Gedoe nadenken: wat willen wij als afdeling voor elkaar krijgen op het WinterconGres? Kom jij ook?

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Grand Café Moenen, Grote Markt 36, 6511 KB Nijmegen
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 19 November 2019 19:00