DWARS on bicycles

Op zaterdag 17 april, om 19.30 uur gaat DWARS Gelderland samen met de Grüne Jugend Kleve en Wouter Witteveen in gesprek over internationaal fietsverkeer. Het evenement is in het Engels en wordt vertaald als je dit nodig hebt!

Grüne Jugend is de jongerentak van de Groenen in Duitsland. Ze zijn eigenlijk de Duitse variant op DWARS. We gaan met ze praten over het fietsen tussen Nederland en Duitsland, want daar is het nog niet zo goed geregeld als hier. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen binnen dit onderwerp? Daarom gaan we aan de hand van stellingen bedenken hoe we dit kunnen aanpakken en hoe het grensverkeer tussen Gelderland en Kleve er uit kan gaan zien.

Wouter Witteveen is een gastspreker bij dit evenement. Hij zit in zijn tweede termijn bij de Provinciale Staten Gelderland namens GroenLinks en hij houdt zich het liefste bezig met mobiliteit.

Al met al, het gaat een hele vette activiteit worden. Ben jij er ook bij?

Aanmelden kan via onderstaand formulier of via de link in de groepsapp. Wil je graag dat er vertaald wordt naar het Nederlands? Vul dat in bij de opmerkingen in het formulier!

  • Locatie: Online
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 17 April 2021 19.30 uur - 20.30 uur