UITGESTELD: DWARS en JS X professor Bert-Jan Verbeek: Iran

Lieve DWARSleden, JS-leden, en andere geïnteresseerden,

Dit evenement is helaas uitgesteld. DWARS heeft als vereniging besloten het advies van het RIVM en het kabinet ter harte te nemen, en, in samenspraak met GroenLinks, verder nog zelf maatregelen te nemen om de verspreiding van het Covid-19 virus te remmen. Alle bijeenkomsten boven 100 personen gaan niet door, bijeenkomsten van boven de 10 personen gaan alleen door bij zeer grote noodzakelijkheid, en ook bijeenkomsten van onder de 10 personen worden zo veel mogelijk afgeraden.
Aan de hand van deze maatregelen heeft het bestuur van DWARS Gelderland besloten dat alle evenementen die zij organiseert in maart worden afgelast of uitgesteld. In het geval van deze lezing hebben de besturen van DWARS Gelderland en JS Arnhem-Nijmegen gezamenlijk besloten dit college uit te stellen (originele datum was 20 maart) tot een later moment, want het blijft een hele interessante informatie, en we willen natuurlijk super graag van Professor Verbeek horen hoe het allemaal zit. Jullie horen later van ons wanneer dit is.

Liefs,

De besturen van DWARS Gelderland en JS Arnhem-Nijmegen
=======================================================================

Er zijn al jaren spanningen tussen Iran en de Verenigde Staten. President Trump van Amerika riep tijdens de verkiezingen dat hij dat ging oplossen door heel hard te zijn, en de deal over kernenergie en kernwapens met Iran op te zeggen. Nu lijkt een goede relatie tussen de VS en Iran door de moord op een belangrijke Iraanse generaal helemaal verslechterd te zijn, en wat moet Europa daar mee?

Professor Internationale Betrekkingen Bertjan Verbeek komt de leden van DWARS, GroenLinkse Jongeren, de Jonge Socialisten in de PvdA, en andere geïnteresseerden een actualiteitencollege geven waarin hij de huidige situatie voor ons uitlegt en analyseert. Wil jij weten wat de situatie betekent voor de wereldpolitiek en voor ons, als Nederland en als EU, en wat je daar eventueel aan kunt doen? En wil je daar nog je vragen over stellen? Iedereen is welkom op 20 maart, om 20:00 uur in Grotius -1.070, Montessorilaan 10, Nijmegen.

=======================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland en de JS Arnhem-Nijmegen streven er naar een veilige plek te cre├źren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via gelderland@dwars.org of jsarnhemnijmegen@js.nl. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar jsarnhemnijmegen@js.nl of gelderland@dwars.org. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html

  • Locatie:
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 20 March 2020