(Come)motie LHBTI actie – PvdA/GroenLinks Nunspeet

De (steun)fractie van PvdA/GroenLinks Nunspeet is al een tijdje bezig met het vechten voor LHBTI+ beleid in de gemeente Nunspeet. Aankomende donderdag gaat hun motie de raadsvergadering in. Voordat de vergadering begint komen we even op de markt bij elkaar om de raad te laten zien: Nunspeet heeft dit nodig. Het helpt enorm als jij hier bij bent (je reiskosten worden vergoed!). Wat ook erg helpt is om op ons Facebook-evenement aan te geven dat je komt of dat je geïnteresseerd bent, zo laat je raadsleden weten dat jij dit ook belangrijk vindt.
Dresscode: fabuleus. 

We nemen vanuit Nijmegen om 16:24 de trein naar Zwolle (Arnhem: 16:41, Zutphen 17:03, Deventer 17:17), en nemen op Zwolle om 17:53 de trein naar Nunspeet. Vanaf Apeldoorn gaat de trein om 17:14 en vanaf Ede-Wageningen om 16:53.

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke wijze dan ook worden niet getolereerd. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen op gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze eigen blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org, dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Gemeentehuis Nunspeet, Markt 1
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 19 December 2019 18:45