Amendementenavond (i.s.m. GroenLinks Nijmegen)

Per 1 oktober is het verkiezingsprogramma voor de GR ’18 bekend! Daarom wordt er op do 19 oktober een amendementenavond georganiseerd i.s.m. GroenLinks Nijmegen. Op deze avond worden ingediende amendementen binnen de partij besproken en wordt bekeken waar in het programma nog wijzigingen plaats moeten vinden. Wil jij meer weten over hoe dit proces in elkaar zit? Invloed uitoefenen op de richting die de lokale afdeling inslaat de komende vier jaar? Of heb je zelf een idee over op welke punten het programma nóg ambitieuzer kan of moet (of juist niet!) en wil jij steun vinden voor deze wijziging van het programma? Maak dan gebruik van deze mogelijkheid en klik op aanwezig!

P.s. Deze avond is alleen bedoeld voor leden van DWARS en GroenLinks, vandaar dat dit evenement niet op de publieke pagina wordt gepubliceerd. De vraag aan jullie om documenten die bij dit evenement worden gepubliceerd niet met de buitenwereld te delen.
P.p.s. Meer informatie omtrent de procedure wordt na 1 oktober op deze pagina gepubliceerd. Als er genoeg animo is, kunnen wij ter voorbereiding met een aantal DWARS’ers samen amendementen voorbereiden en indienen.

  • Locatie: Gemeentehuis van Nijmegen
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 19 October 2017 20:00